I'm back!

Nu är jag tillbaks, rätt skönt! Inom kort kommer en till smärtskala, den är hög och innehåller ryggmuskulatur. Ja det finns väl ingen mer att säga, jag är tillbaks, och jag kommer försöka nå Ludvig imorgon!

Eftersom jag inte hade möjlighet att hylla Michael Jackson samma dag som han dog (jag är inte efterbliven, jag hade bara inte tillgång till internet) så slänger jag nu in min personliga favorit, Smooth Criminal:



Michael. <333

Kommentarer
Postat av: Hot girl

Tja jag är tänd på era videos på Youtube jo på en av era videos äre nån som visar röven blev så kåt att jag fick ont i bröstvårtorna alla ni på GNUPUNGEN är grymt snygga eller ja det finns en som är lite ugly! Jo jag skulle vilja beställa en dvd av er med alla era videos och ni får så klart nånting tillbaka te x en avsugning men då måste jag veta hur jävla många som ska avsugas först! fast vill inte suga på nån minipitt bara långa,feta o håriga korvar!!! ps.Om ni vill detta så räkna med om det blir finväder på onsdag är jag på stan hänger inne på hm ni kommer märka mig jag gör ett annorlunda tecken! PUSS PÅ ER!! <3

2009-07-13 @ 20:01:05
Postat av: Hot girl

ps.Har en kompis me på stan och vill gärna att ni är allihopa så satt jag känner igen gänget så jag inte täcknar till nån jävla peddofil

Kram!!

2009-07-13 @ 20:05:12
Postat av: Hot girl

Tjena igen ja i morgon smäller det hoppas ni är sugen på detta erbjudande för som jag sa förut jag är grymmt tänd på era videos men nu ville jag berätta att ja det är en i min klass 12 år som säger att det är han som filmar er bara för att jag sa att jag tyckte ni var bäst! han kommer hänga på stan i morgon också med nån kompis som heter jaa typ Johan och han själv heter Alexander hoppas ni kommer!! SAYONARA!

2009-07-14 @ 17:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0