Pappersmänniskor.

Imorgon bryter helvetet ut, det kommer vara fulla människor, hög musik och norrmän(räknas inte som människor). Jag pratar förstås om yran, imorgon blir det ett bara ett bestämt band för mig, Sugarplum Fairy. Jag ska försöka uppdatera varje dag under yran med en låt med det bandet jag tycker verkar mest intressant. Idag blir det: Sugarplum Fairy - She(det skulle ha varit Paper People, men den fanns typ inte på tuben):




Livemusik<33

Lägg benen på ryggen!

Yo!

Ikväll sprang jag och min kära syster till ÖP-hallen och sen tillbaka. Det var jobbigt, men skönt. Natten kommer spenderas med UFC och God of War, kan det bli mer manligt!?

Tv on the radio - Love dog:



Long distance runner<33

Uppdatering!

Yo!

Idag räppade gnupung staden! Tyvärr träffade vi inte en viss "hot girl" som kommenterade förra inlägget. Du har krossat våra unga tonårshjärtan, typ. Nerå! <333

Här kommer en söt bild jag har tagit:




Gnustad<3333

RÖSTA PÅ OSS!



Hej, jag HATAR verkligen att koppla samman mitt liv som gnupung och mitt liv som räper i Såkel & Konsistens men här syns ju detta:


Hej!

Nu behöver vi verkligen ER support!


Sms:a OAL SAKE1 till 72500 för att rösta att Såkel & Konsistens ska vara förband till Lady Gaga i Sthlm.
Sms:et kostar bara 6 kr, och du kan rösta så många gånger du vill!

Tack för ditt stöd, och sprid vidare detta! <3

/Såkel & Konsistens.


I'm back!

Nu är jag tillbaks, rätt skönt! Inom kort kommer en till smärtskala, den är hög och innehåller ryggmuskulatur. Ja det finns väl ingen mer att säga, jag är tillbaks, och jag kommer försöka nå Ludvig imorgon!

Eftersom jag inte hade möjlighet att hylla Michael Jackson samma dag som han dog (jag är inte efterbliven, jag hade bara inte tillgång till internet) så slänger jag nu in min personliga favorit, Smooth Criminal:



Michael. <333

RSS 2.0