Gnuloween!



Kvistar som knäcks i den mörka skogen. En svart skepnad springer efter dig. Du är livrädd. Närå.

Det börjar lukta halloween, och det går rykten om att det kommer filmas nån "Gnu eller godis". Näerå, jag vet inte.. Vi tillbringar skiten på bio, tittandes på "21", och det blir säkert cleant. Vad ska ni själv göra under halloween? Hojta i kommentarsfält vad ni ska göra för fett under morgondagen/helgen. <3


Bajkuween! <3

Snö?!



Ja, tyvärr. Nu har den kommit. Första snön är här i Östersund, och man vill lägga sig &, typ. Jag är inte riktigt den kille som tycker vintern är fet och att snö är det bästa på jorden, så just nu hoppas jag att snön bestämmer sig för att inte komma i år.

Samtidigt gör ju snön att man får andra möjligheter när man filmar, så vissa gånger kan det vara bra. Annars är den.. ja..

Vi filmar för lov-filmen som är in the making, som släpps nån gång under veckan efter lovet. Det blir fan bra, ser det ut som. Så håll utkik efter filmen, den kommer bli guuwd, och fortsätt sprida gnupung!


Bajksnö! <3

Gnupie's blogg!

Gnupungs trogna gnupie har nu skaffat blogg! majdalanifrnden.blogg.se checka!


Gnupie! <3

Bääk tu rejälity.



Yes, vi är back in biz. Sorry för att inte uppdaterat så ofta, men det är sånt som händer ibland. Har fan haft helt sjukt mycket med plugg på sistone, men är nu tillbaka.
Ny film dyker upp i slutet på helgen/början av nästa vecka. Det blir tüngaste!

I väntan på filmen kan ni sprida ordet om Gnupung, give us some fresh ideas i kommentarsfält och bara hänga runt så kanske ni lyckas träffa oss. Det vill ni ju alla, haha. <3


Bajkbäk! <3

Radio, baby!



Yes, u know whurrit is, baybay!

Vädret är på topp, den kalla colan slinker ner i halsen och vi är radioaktuella!
Måndag 12.00 @ RixFM (tror det är 104.0) kommer jag och några till sitta och snacka om ängsmobetongen.
Det blir guuwd shiet! Se till att lyssna på allting också! <3


Bajkadio! <3

Shootin like whuut?


© Gnupung, inte sam.

Yo, shooting idag. Killen på bilden, den rödhårige popstjärnan som flickorna skriker efter, testade t.o.m frontflip och lyckades halvdö. Annars så hände väl "vanliga" saker. Kondomer som dras in i näsan och ut ur munnen, fail @ skejt och störiga ungar efter oss, 24/7.

Jag har tänkt att lägga upp ett nytt 10minsklipp nu i helgen, samma helg som vi faktiskt styr upp LAN. Gnulan numero uno. Alla som inte lanar är våldtäktsmän. <3


Bajkflip! <3

Ja, nu är det vi igen..



Fott golk! Jag sitter och klipper ny skit. Slänger upp om några dagar, så håll utkik!
Däremot; Ni får gärna komma med idéer till filmingen, så hojta i kommentarsfält för fan! <3

Extra-tja till Jonas Persson, vår sponsor för cola, för hans insats i pizzabakandet i fredags, yo!


Bajkurva! <3


Gnuendom.



Hallelujah!

För er som följt bloggen sen starten, ni kanske kommer ihåg den där läskiga kvinnan som dök upp och predikade om hur rena och fina vi var. Hon. Kvinnan. Tillbaka! Ja, det är sant. vi träffade på henne under bajkingtrip i lördags.
Det var mörkt, Samputerad sa "kolla, där är slöjdläraren" och sa vänligt hej när hon cyklade förbi. Den mörka skepnaden, med ett skrämmande leende svarade "Jesus älskar er!" och iochmed det strömmade en mörk vind av rädsla in i våra små, oskyldiga själar.
Nej, men allvarligt. Det var fult, det var ett sammanträffande och det var jävla roligt iaf. Big up 2 CCL!


Bajkendom! <3

Gnukväll!


Igår var Gnupung ute och filmade! Det blev buskisar och kullerbyttor. Fortsätt titta in på våran mysiga lilla blogg så kommer ni nog se något från det snart!

Gnupung #1



Äntligen! Filmen har skådat ljuset!
Gnufilm <3

Måndagsbarn.



Det är höst, det är kallt, och det är måndag. Låter lite väl vanligt?
Nej för fan, yonte blir 14, och i och med det en man. Gratulerar!

Jag undrar hur många som är arg (bartosz lär vara värst) för att jag inte la upp filmen i helgen, men mitt Vegas krånglade som sagt, så idag (idag LOVAR jag faktiskt) att den kommer upp. Både nytt och gammalt är med. Håll utkik!


Bajkgrattis! <3

Videoediting.



Jag är i princip klar med den nya filmen. Typ 85% färdig. Och nu fuxar mitt Vegas. Jag måste fixa det. Fan..

Annars så filmar vi jävligt mycket så det finns mycket grym skit som är på gång. Vi har fan material till en långfilm redan. Men vi vill göra bättre och bättre hela tiden. Så är det nånting ni vill se @ film? Nåt speciellt ? Det är bara att holla!


Bajkedit! <3

Ninjas gone wild!



Skola. Stråket. Fotosession. Oseriös. Ninjagnista. Låter lite som att Gnupung är delaktig!

Först och främst, ni som inte förstår ordet "ninjagnista" så är det egentligen så enkelt att ludde bara brukar hoppa upp och köra flykicks som han kallar "ninjaspark" fast med engelskt uttal på spark, alltså spaawrk typ, och gnista på engelska är ju spark. Ninjas gone smart!

Tvåa och främst, så sitter jag och trollkarlar mig framför Vegas. Mitt i redigeringsfasen av the makalösa Gnupung-avsnittet. Det blir jävligt stört, men det hoppas jag inte att ni hatar. Isåfall hade ni redan stängt ner bloggen typ. Hur som helst slänger jag upp filmen i helgen. Yo!


Bajkovich! <3


Makalöst!



Makalösa, som skilda fruar.

Idag var det dags för ännu en dag i Elevens val-projektet. Vi kickar foto/film (såklart!) och får skitgrymma grejer ordnade. Vi gjorde en makalös pryl, GnuTV, men vissa hatade "raportrar" så mycket att de nästan gav kameramannen blåmärken och rivsår, samt en nersvettad kamera. Allting styrde upp sig, och vi kom helskinnade från psykopaterna (haha, tim vet inte vad psykopat är, <3) eller iaf åtminstonde.

I helgen slänger jag upp ett första frruckin avsnitt av Gnupung. 10 min rå kärlek. Eller nåt.. Där överdrev jag.. Fan..


Bajkopat! <3

RSS 2.0