Om öronorgasmer!

Fan min nya grej har blivigt att redlöst plöja internet efter sköna covers på mina favoritlåtar, hittade något idag, det bästa jag hört på länge och jag hör mycket bra. The killers mest uttjatade låt (efter human) på ett nytt
fantastiskt sätt kommer här:



Ejakulation från hörselgångarna! <33

Om att döda. (och njuta av det)

Det finns en sak som jag tänker på just nu, jag längtar efter det. Jag vill döda. Och göra det snyggt, jag vill stjuta och spränga saker, jag kommer bara ha en sak på min näthinna under den här halvåret, och det är det här:



Modern Warfare 2 kommer snart och jag kan knappt vänta, jag har spenderat 8 dygn i online läget i den första delen. Och säkert 3 dygn i kampanjen.
<333

Ninjakraft!

Idag träffade jag en journalist, hon ville tydligen intervjua mig om mina ninja-krafter. God och givmild som jag är (lögn) så lät jag henne givetvis göra det. Nu ska jag sova, första skolveckan nästan avklarad. Sen kan min träning fortsätta.

Vi filmade lite av min träning för några veckor sen, tyckte det blev rätt bra. Förutom att jag misslyckades med en grej, ni kommer nog inte se det om ni inte är ninjatränade. Varsågod:



ninja<33

RSS 2.0